+971 544 600 400 info@triponix.com

Dubai Çöl Safarisi

0
Popüler Tur
Fiyatı$50
Maxsimum: 6 kişilik
* Please select all required fields to proceed to the next step.

Rezervasyon Yap

İstek liste kaydet

Adding item to wishlist requires an account

1774

Neden Bizi Seçmelisiniz?

  • Sorunsuz En İyi Fiyat Garantisi
  • 7/24 Telefon ve WhatsApp Hattı
  • Özenle Seçilmiş Turlar ve Etkinlikler
  • %100 Müşteri Memnuniyeti

Bize Ulaşın

Tur ve aktiviteler hakkında daha fazla bilgi için bize yazabilir veya WhatsApp hattımızdan ulaşabilirsiniz.

+971 544 600 400

info@triponix.com

Saat: 14:00 - 21:30 Arası
Tarih : Günübirlik
Dubai

Dubai çöl safarisi, safari seçeneklerin’de maksimum araç kapasitesi 6 kişidir ve oturma düzeni bulunmamaktadır

Dubai Çöl Safari Tur Bilgisi
  • Paylaşımlı 4x4 Araç
  • Maksimum 6 Kişilik
  • Başlama 14:00 Bitiş: 21:30
  • Konforlu Transfer: Saat 14:00'te otelinizden veya belirttiğiniz adresten sizi alacak 4x4 araçlarımızla çölün kalbine doğru keyifli bir yolculuğa çıkıyoruz.
  • Dune Bashing (Kum Tepelerinde Araç Sürüşü):Dubai’nin en güzel çölünde, profesyonel sürücülerimiz eşliğinde, 4x4 araçlarla çölün dalgalı kum tepelerinde adrenalin dolu bir sürüş deneyimi yaşayacaksınız.
  • Fotoğraf Molası: Çölün ortasında, gün batımının muhteşem renkleri eşliğinde fotoğraf çekmek için kısa bir mola veriyoruz. Bu anı ölümsüzleştirmek isteyeceksiniz!
  • Sandboarding- Kum sörfü : Çölün altın kumlarında kaymanın heyecanını yaşayın. Hem eğlenceli hem de macera dolu bu aktivite ile kum tepelerinden aşağı kayarken adrenalini doruklarda hissedeceksiniz.
  • Deve Turu: Geleneksel Arap kültürünün bir parçası olan deve turu ile çölde kısa bir yolculuk yapacak ve bu eşsiz deneyimi yaşayacaksınız.
  • Mola Alanı: Mola alanında ATV ve Buggy Safari araçlarını kiralayarak çölün keyfini çıkarmaya devam edebilirsiniz. Bu araçlarla çölü daha yakından keşfetmenin ve adrenalin dolu anlar yaşamanın tadını çıkarın.
  • Ayrıca, ATV ve Buggy turunu ödeme adımında paketinize ekleyerek kamp alanından daha uygun fiyata kiralama fırsatını değerlendirebilirsiniz.
  • Şahin ile Fotoğraf Çekimi: Eşsiz bir deneyim olarak, şahinlerle fotoğraf çekme şansı da sizleri bekliyor. Bu asil kuşlarla unutulmaz kareler yakalayabilirsiniz.

Kamp Aktiviteleri:

Geleneksel Kıyafet Deneyimi: Arap kültürünü yakından tanımak için geleneksel kıyafetleri deneyebilirsiniz.
Henna Dövmesi: Dilerseniz ellerinize güzel henna dövmeleri yaptırabilirsiniz.
Nargile Keyfi: Kamp alanında nargile içebilir ve Arap kültürünün tadını çıkarabilirsiniz.

Leziz Akşam Yemeği: Açık büfe şeklinde sunulan, geleneksel Arap mutfağının enfes lezzetleriyle dolu bir akşam yemeği sizi bekliyor.
Vejetaryen Menü:Vejetaryen misafirlerimiz için de özel seçeneklerimiz mevcut. Sebzeli pilav, falafel, humus, tabule, közlenmiş sebzeler ve daha birçok lezzetli vejetaryen yemek sizleri bekliyor.
Sınırsız İçecek: Tur boyunca su ve kamp alanında sınırsız alkolsüz içecekler sunulmaktadır.

Eğlence Gösterileri: Akşam yemeğinizi yerken bir yandan, büyüleyici dans gösterileri ve ateş şovları ile eğlenceli vakit geçireceksiniz.

Otelden/Adresten Alıp Otele/Adrese Bırakma: Tur bitiminde, sizi konforlu araçlarımızla otelinize veya belirttiğiniz adrese geri bırakıyoruz.

Kaliteli ve Hijyenik Kamp Alanı:
Dubai’nin en kaliteli ve hijyenik kamp alanlarından birinde, seçkin misafirlerimizi ağırlamanın gururunu yaşıyoruz. Kampımız, üstün hijyen standartlarıyla donatılmış olup, misafirlerimizin konforu ve güvenliği ön planda tutulmaktadır.

Fiyat Bilgisi ve Rezervasyon:

VIP, Standart ve ATV Dahil Safari Turu seçenekleriyle farklı paketlerimiz mevcuttur.. Her bütçeye uygun seçeneklerimizle size en uygun tur paketini sunuyoruz.

Triponix Travel ile Dubai’nin çölünde unutulmaz bir maceraya atılmak için hemen yerinizi ayırtın!

Dubai Çöl Safari Görüntüleri
6 travellers are considering this tour right now!