+971 544 600 400 info@triponix.com

Özel Dubai Şehir Turu

0
Fiyata göre
Fiyatı$200
Maxsimum: 5 kişilik
* Please select all required fields to proceed to the next step.

Rezervasyon Yap

İstek liste kaydet

Adding item to wishlist requires an account

46

Neden Bizi Seçmelisiniz?

  • Sorunsuz En İyi Fiyat Garantisi
  • 7/24 Telefon ve WhatsApp Hattı
  • Özenle Seçilmiş Turlar ve Etkinlikler
  • %100 Müşteri Memnuniyeti

Bize Ulaşın

Tur ve aktiviteler hakkında daha fazla bilgi için bize yazabilir veya WhatsApp hattımızdan ulaşabilirsiniz.

+971 544 600 400

info@triponix.com

09:00 - 19:00 Arası
Tarih : Hergün
Dubai
Max Kişi : 5
Özel Dubai Şehir Turu

Dubai’nin en ünlü ve ikonik noktalarını tek bir günde keşfetmek ister misiniz? Bu özel tur, şehrin en popüler cazibe merkezlerini ziyaret etmenizi sağlayarak, geri kalan tatil sürenizi dilediğiniz gibi değerlendirmenize imkan tanır.

Size özel araç ve Türkçe rehber eşliğinde gerçekleşen bu tur, tamamen kişisel tercihleriniz doğrultusunda uyarlanabilir, böylece tur rotasında dilediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz.

Dubai’yi en verimli ve keyifli şekilde keşfetmek isteyenler için mükemmel bir seçim.

Başlangıç Saati: 9:00  Bitiş Saati: 19:00

Gezilecek Yerler

Old Dubai

Turumuz, Dubai’nin tarihi ve kültürel zenginlikleriyle ünlü Eski Dubai’de başlıyor. Bu bölgede, şehrin derin köklere dayanan geçmişini keşfedecek ve geleneksel Arba teknesiyle kısa bir yolculuğa çıkacaksınız.

View at the Palm

Dünyanın gözde destinasyonlarından biri olan Palm Jumeirah Adası’nda, “View at the Palm” kulesine çıkarak adanın ve Dubai’nin nefes kesici manzarasına tanık olacağız

Öğle Yemeği

Nakheel Mall’da vereceğimiz yemek molasında, herkesin damak tadına uygun bir seçenek bulabileceği zengin bir yelpaze sizi bekliyor. Dünyaca ünlü fast food zincirlerinden birini seçebilir ya da farklı lezzetler sunan restoranlar arasından dilediğiniz gibi bir tercih yapabilirsiniz.

Dubai Gelecek Müzesi

Geleceğin yenilikçi fikirlerini ve teknolojik gelişmelerini gözler önüne seren bu müze, ziyaretçilere eşsiz bir deneyim yaşatıyor. Müzeye giriş yapmak istemeyen misafirlerimiz, müzenin çevresinde ve lobisindeki asma katta fotoğraf çekerek keyifli vakit geçirebilirler. Ancak, müzenin yoğun ilgi görmesi ve sınırlı ziyaretçi kabul etmesi nedeniyle, giriş biletinizi günler öncesinden ayırtmanız önemlidir. Son dakika rezervasyonlarında bilet garantisi verilememektedir.

Dubai Çerçeve (Dubai Frame)

Bu ikonik yapı, Dubai’nin geçmişini ve geleceğini bir araya getiren devasa bir çerçeve şeklinde tasarlanmıştır. Çerçevenin tepesine çıkarak, eski ve yeni Dubai’nin panoramik manzarasının tadını çıkarabilirsiniz.

Souk El Bahar

Geleneksel ve modern alışverişin harmanlandığı Souk El Bahar’da, Arap kültürünü yansıtan hediyelik eşyalar ve el yapımı ürünlerin benzersiz örneklerini keşfedebilirsiniz. Ayrıca, kalabalıktan uzaklaşıp ışık ve su şovlarını keyifle izleyebileceğiniz, gizli kalmış balkonları da ziyaret edeceğiz.

Dubai Mall

Dünyanın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Dubai Mall, lüks mağazalar, restoranlar ve eğlence alanlarıyla sizleri ağırlıyor. Alışveriş merkezinde serbest zaman ayırarak, misafirlerimiz ünlü su ve ışık şovlarını izleyebilir veya kafelerde dinlenip keyifli vakit geçirebilirler.

Burj Khalifa

Dubai Mall’un hemen yanı başındaki dünyanın en yüksek binası Burj Khalifa’yı dışarıdan hayranlıkla izleyebilirsiniz. Arzu eden misafirlerimiz ise binanın gözlem katına çıkarak, Dubai’nin nefes kesici manzarasını kuşbakışı seyredebilirler.

Dahil Olanlar

  • Klimalı ve Wifi bağlantılı araç
  • Türkçe rehberlik hizmeti
  • Otel transferi

Dahil Olmayanlar

  • Kişisel harcamalar
  • Öğle yemeği
Extra Bilgiler

View at the Palm: 100 Dirhem
Dubai Gelecek Müzesi: 145 Dirhem
Dubai Çerçeve: 52,5 dirhem

İptal Koşulları: Rezervasyonunuzu, tur tarihinden 48 saat öncesine kadar ücretsiz olarak iptal edebilirsiniz. İade işlemleri, bankanızın işlem sürecine bağlı olarak 5-10 iş günü içerisinde tamamlanmaktadır.

Görüntüler